Zamieszczone przez adiwaw
Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez misiek^wroPolecam porownanie wyswietlaczy :P
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pkEiH59grxU[/youtube]superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidajeden chuj
Btw, ktos ma SGS2 i go chwali? Nie rwie polaczen, trzyma zasieg, nie skacza kreski, nie lapie zwiech i resetow i sam sie nie wylacza?Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroBtw, ktos ma SGS2 i go chwali? Nie rwie polaczen, trzyma zasieg, nie skacza kreski, nie lapie zwiech i resetow i sam sie nie wylacza?
Miałem SGS-aI,teraz SGS-aII.Żaden nie rwał połączeń,nie łapał zwiech i nigdy się nie wyłączył sam z siebie.
Owszem,jeśli ktoś wgrywa sobie niesprawdzone ROM-y,nie wiadomo po co rootuje telefon, może być,że coś się rwie.
Ja mam stockowy ROM,bez żadnych modyfikacji i telefon śmiga aż miło.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
JanuszSz, mam od roku Samsunga Wave II - i mam z nim takie wlasnie przeboje. Aras np do mnie dzwonil wczoraj, w ciagu 5 minut zerwal ze 3-4 razy polaczenie.
Do tego 2 razy dziennie wpisuje mu PIN i juz k...ca mnie bierze. Soft brandowy, z plusa, nic nie zmienialem. Jednym slowem mam droge przez ciernie na golej dupie z tym telefonem i nie bardzo chce isc do Samsunga ponownie, pomimo ze SGS2 jest tanszy od 90% telefonow majacych te same parametry - wczesniej przed smsungiem mialem htc hero i bylem bardziej niz zadowolony.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Co do Vave się nie wypowiem,bo nawet go nie miałem w ręku.Ale SGS-a II nie dam obrażać.
Zamieszczone przez misiek^wroSGS2 jest tanszy od 90% telefonow majacych te same parametry
Czyżby?
Owszem,jest tańszy nieco od HTC Sensation,Evo,IPhona,ale wg.mnie przewyższa je w parametrach technicznych,ustępując nieco w wykonaniu.
Korzystałem kilka dni na próbę z Sensation.Niech się schowa przy Samsungu.W SGS-ie wszystko się ładnie przewija,w HTC się tnie.Oczywiście obudowa to inna bajka.Zamieszczone przez misiek^wroSoft brandowy, z plusa, nic nie zmienialem.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroJanuszSz, mam od roku Samsunga Wave II - i mam z nim takie wlasnie przeboje. Aras np do mnie dzwonil wczoraj, w ciagu 5 minut zerwal ze 3-4 razy polaczenie.
Do tego 2 razy dziennie wpisuje mu PIN i juz k...ca mnie bierze. Soft brandowy, z plusa, nic nie zmienialem. Jednym slowem mam droge przez ciernie na golej dupie z tym telefonem i nie bardzo chce isc do Samsunga ponownie, pomimo ze SGS2 jest tanszy od 90% telefonow majacych te same parametry - wczesniej przed smsungiem mialem htc hero i bylem bardziej niz zadowolony.
Spróbuj wymienić SIM-a u operatora ( jak masz starego to powinno być za free ).Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Enriquezcześć.
jestem zdecydowany na iPhone 4
problem jet taki, że za 2 tygodnie będzie dostępny 4S
Wiem, że 4S ma 2 rdzenie itp itd, wiadomo, że będzie lepszy od 4G.
Pytanie jest następujące, czy warto poczekać z punktu widzenia ceny - jak myślicie, będzie wyższa od 4G? Czy lepiej brać co jest teraz.
Od razu się przyznaję bez bicia, że przeczytałem pierwsze 2 strony tego wątku, więc nie bić. Przeczytam dziś. Dodam, że nic innego mnie nie interesuje (żadne samsungi htc itp.)..
Jak bez umowy to Ci mogę przywieźć za 3tyg z USA wybranego (kolor i pojemność) iPhone 4s w cenie kilka stów tańszej niż na allegro
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzCzyżby?
Owszem,jest tańszy nieco od HTC Sensation,Evo,IPhona,ale wg.mnie przewyższa je w parametrach technicznych,ustępując nieco w wykonaniu.
Sensation kosztuje 2199, Jakies Evo i inne podobnie, a SGS2 jest za 1799 pln. Imho roznica calkiem spora. Nie mowie o roznicy u operatorow, bo to bedzie 100-150 zl, jak nie mniej w zaleznosci od taryfy.
Zamieszczone przez JanuszSzustępując nieco w wykonaniu.
Zamieszczone przez JanuszSzW SGS-ie wszystko się ładnie przewija,w HTC się tnie.
[ Dodano: Sob 08 Paź, 11 16:05 ]
Zamieszczone przez kowal 2002
A jaką masz kartę SIM ( jak starą )? Często takie zawiechy telefonów są spowodowane przez starsze/wolniejsze karty. Koleś w robocie też ma SGS I i przez pół roku zero problemów. Kilka dni temu wsadził starego SIM-a ( z przed jakiś 5 lat ) i miał to co u Ciebie: resety, piny itd.
Spróbuj wymienić SIM-a u operatora ( jak masz starego to powinno być za free ).Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroEnriquez, jeden problem jest taki, ze Ajfon 4 ma problemy z zasiegiem :?
[ Dodano: Sob 08 Paź, 11 19:45 ]
Zamieszczone przez Enriquezcześć.
jestem zdecydowany na iPhone 4
problem jet taki, że za 2 tygodnie będzie dostępny 4S
Wiem, że 4S ma 2 rdzenie itp itd, wiadomo, że będzie lepszy od 4G.
Pytanie jest następujące, czy warto poczekać z punktu widzenia ceny - jak myślicie, będzie wyższa od 4G? Czy lepiej brać co jest teraz.
Komentarz
-
Komentarz